">

Tipp kismamáknak: magzatvédő tea Gabitól

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Kedves kismamák, akik most készültök a legszebb pillanatokra, most számotokra van egy jótanácsom! Mindkét terhességem, ha jobban tetszik, állapotosságom idején a minden reggeli olajkeverék mellett egy speciális teakeveréket is összeállított nekem a párom. Ez az ödémásodást, a puffadást előzi meg. Próbáljátok ki, teljesen jó íze van, könnyen el lehet fogyasztani, és nem fogtok vizesedni! Nekem bevált, szívből ajánlom! 

Felforraltam 1 liter vizet, és 1 evőkanállal tettem ebből a teakeverékből hozzá. Fedjétek le egy kicsit, és aztán szűrjétek le. A teát egész napra kell elosztani. Minden napra 1 liter, langyosan vagy hidegen kortyolgatható.

Hozzávalók:

  • cickafark
  • citromfű
  • palástfű
  • csalánlevél
  • zsurló

Mindenből ugyanakkora mennyiség kell. Vagy 30 grammokat, vagy 50 grammokat fogtok tudni összeönteni, praktikusan egy nagy üvegben vagy teásdobozban, mert ilyen kiszerelésekben lehet kapni ezeket a gyógyteákat a bioboltokban. Jól keverjétek össze, hogy minden jusson mindig minden főzetbe, és aztán indulhat a teázás.

S hogy csinosabb formában tudjátok tárolni, mai ajándékunk címke a teatartó-üvegetekre :)

Töltsétek le itt:   Magzatvédő tea Gabitól

Terhességetek utolsó heteire pedig sok szeretettel ajánlom a málnalevél teát, csak úgy önmagában fogyasztani.  Lazító hatása van, és segíti majd a szülést. Az izmok könnyebben fognak tágulni.

Szurkolok, hogy minden könnyen menjen!

Ha kipróbáltátok a teát, számoljatok be róla, hogy bevált-e! :)

Puszi: Gabi