">

Tudat és átalakítás
gabireka_feketefeherAkik rendszeresen olvassák az oldalunkat, valószínűleg már többször találkoztak azzal a ténnyel, hogy nyitottak vagyunk minden olyan dologra, amely segíthet abban, hogy könnyebben éljük az életünket. Sokan az ezotériára asszociálnak rögtön, ha valami nem egészen kézzelfogható, picit távolibb, nehezebben körülírható dologról esik szó. Mi inkább spirituális szemléletnek nevezzük ezt, ami sokaktól távol áll, pedig higgyétek el, sokat tudtok magatoknak segíteni, ha nem zárkóztok el az effajta megközelítésektől. Az biztos, hogy ezt a felfogást, gondolkodásmódot senkire sem szabad ráerőltetni, tehát ha bármilyen beszélgetés közben azt érezzük, hogy a beszélgetőpartnerünk nem nyitott a dologra, váltsunk témát. És minden ilyen spirituális témából annyit vegyetek el a magatok számára, amennyi nektek még jólesik, ami még természetes és nem túl sok. Egy fontos dolog van, legyetek tényleg érdeklődőek és befogadóak minden újdonsággal szemben. Hiszen csak úgy tudjátok eldönteni, szól-e nektek, hozzátok ez a dolog.

Amikor először olvastuk ezt a szóösszetételt, elengedeshogy Kvantum-Tudat Mező Átalakítás, hirtelen valami nagyon bonyolult dologra gondoltunk. Pedig igazából ez nem nagyon más, mint amit a spiritualitás már régóta képvisel, csak másképp történik a megközelítés. Ami a fontos, hogy engedjük el félelmeinket, rossz beidegződéseinket, akár a lufikkal tennénk, és merjük átadni magunkat a változásoknak. Sose a problémára koncentráljunk, hanem a megoldásokat keressük. Ne egy bizonyos dologra fókuszáljunk türelmetlenül, hanem egyben lássuk a célt magunk előtt, és tudjuk, hogy ezt úgyis el fogjuk érni. Az út, ami odáig vezet, kanyarodhat bárhogyan, a végén ott kell lennünk. Ezt erősítsük magunkban. Lássuk meg a lehetőséget magunk előtt és ne féljünk élni vele. No, ugye, hogy ezeket a gondolatokat már hallottátok, olvastátok? Ha mégis úgy van, hogy kell valami végső elszántság, segítség ahhoz, hogy ez tudatosan beépüljön a cselekedeteikbe, akkor lehet, hogy éppen ez a misztikusan hangzó Kvantum-Tudat Mező Átalakítás lesz a megoldás. Magyarországon ezzel a módszerrel még nem foglalkoznak sokan, de mi rábukkantunk egy nagyszerű képviselőjére a módszernek. Bottyán-Lengyel Gabriella, aki maga egy háromesztendős kisfiú anyukájaként kereste új feladatait, férjével együtt tudott meg többet erről a módszerről, amelyet náluk ma már bárki, aki érdeklődik kezdő és haladó fokon el is sajátíthat. Gabit hívtuk tehát a témáról beszélgetni.

Tehát ha úgy érzitek, hogy elegetek van, mert mindig ugyanazokba a konfliktusokba kerültök, mert nem haladtok az életben, legyen szó akár munkáról, akár szerelemről, mert nem múlnak el a bajaitok (testi tünetekre gondolunk), mert stresszesek vagytok, nem tudtok dönteni, akkor szükségetek lehet az átalakításra, hogy elengedjétek a tudat alatt korlátozó mintákat és hiedelmeket, amelyek szándékotokon kívül fogva tartanak benneteket. Ez nem terápia, nem kell semmi elmondani, szavakba önteni, a módszer enélkül is működik. Persze az nyilván fontos, hogy ti koncentráljatok a problémára, és a kvantum-energetika segítségével átalakítsátok a hiedelmeket, negatív gondolatokat, terheket, gondokat, fájdalmakat. Ha szeretnétek a témáról többet olvasni, bővebb információt kapni, az alábbi weboldalon megtehetitek.

“Ébreszd fel a kíváncsiságod, és tapasztald meg, mire vagy képes az elengedéssel!” – ennél az útravalónál mi sem tudnánk ezt jobban megfogalmazni. Ismerkedjetek meg a módszerrel és ha éppen szükségét érzitek valami változásnak, próbáljátok ki ti is!

Puszi: Réka és Gabi