">

Ünnepeljünk! – 2 hónaposak lettünk

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , ,
Na jó, ezúttal ünnepélyesen megígérjük, nem fogunk minden egyes hónapfordulóról megemlékezni, nosztalgiázni és összefoglalni az eddigi tapasztalatokat… De hát ahogy újdonsült anyukaként eleinte minden egyes hónapos szülinapot nagyon is komolyan veszünk, kis ajándék, minitorta, könnyes visszatekintés az elmúlt hetekre, most még talán megbocsátjátok nekünk ezt a kis ön-köszöntést is :-) Két hónap. Nem is olyan nagy idő. Igazából el is repült, hiszen épp hogy csak kinyíltak az anyák napi orgonák, mikor útnak indítottuk az Anyakanyart, most meg már javából benne vagyunk a nyárban, a hőségriadó kellős közepén. Két hónap, 60 bejegyzés itt az oldalon, és megannyi kedves visszajelzés, kérdés, üzenet, javaslat, ötlet. Két hónap. Hosszú idő, ha arra gondolunk, hogy milyen koncentrált, összeszedett munka  is ez, hogy fejenként harmadik, közös gyerekünket naponta friss ruhába öltöztessük, szépen tartsuk, fejlesszük, gondozzuk :-)

Ami miatt ez mégis gyerekjátéknak tűnik, és boldogan illesztjük be a napi elfoglaltságaink közé, az a szeretet és pozitív fogadtatás, amiben részesültünk tőletek. Értjük, érezzük a ti mindennapjaitokat is és nagyon sokszor derült már ki, hogy bizony egy cipőben járunk a hétköznapi problémáinkkal, megoldandó feladatainkkal. De még hosszú út áll előttünk, és ezen az úton folyamatosan szükségünk van rátok, anyakanyaros olvasóinkra is. Legyetek éppen kismamák, friss vagy rutinos anyukák, nagymamák, vagy éppen kispapák és nagypapák. Vagy csak olyan lányok, asszonyok, akik várják életüknek ezt a szakaszát, és úgy érzik, tudnak tőlünk erőt meríteni, ötleteket ellesni. Itt vagyunk, leszünk, boldogan, repesve, örömmel. Őszintén, magunkat adva, hiszen csak így tudunk hitelesek lenni számotokra.

S mint állandó, hűséges, összetartó kis csapatunk, most tartsatok velünk egy röpke koccintásra is! Mi ugyanis már tegnap este megtettük ezt…

Bízunk benne, hogy egyszer talán lesz olyan lehetőségünk is, hogy élőben is találkozunk majd, amikor megszervezzük a nagy Anyakanyar Családi Napot, Fesztivált :-) Mert ahogy látjátok, rengeteg álmunk, számos tervünk van még így együtt, veletek, nektek! Nem tudjuk még mindegyikről, hogy hogyan és pláne mikor valósul meg, de bízunk a gondolat teremtő erejében, hogy amit nagyon szeretnénk, az előbb-utóbb valóra válik. Az univerzum tudja a dolgát :-)
És hogy mi is tudjuk, mivel örvendeztethetünk meg benneteket, továbbra is várjuk visszajelzéseiteket, leveleiteket, ötleteiteket. Írjatok nekünk és főleg olvassatok bennünket továbbra is!
Csodaszép nyári napot kívánunk!
Puszi: Gabi és Réka