">

A felmosóvödröknek is van királynője!
Emlékeztek még a JOY című filmre, amiért egyik kedvenc színésznőnk Jennifer Lawrence a női főszereplőnek járó Oscar díjat is kiérdemelte? A film egy valóságos nő Joy Mangano valós történetéről szólt. Aki a felmosók királynője lett, hiszen először ő fedezte fel, mennyire meg tudja könnyíteni a nők életét, ha megalkotja az önkicsavaró, mindent felszívó szuperfelmosórongyot. Ötlete milliárdos cég vezérévé tette.

Amikor a Leifheit kínálatát megláttuk, otthoni padlótisztítás és felülettisztítás kategóriában, először alig hittünk a szemünknek. Odáig már eljutottunk mi is, hogy egy seprű sem feltétlenül csak egy átlag seprű, és felmosórongy és felmosórongy között is nagy különbségek vannak. Azonban erre az esetre is igaz az, hogy ha egy fél órát rászán az ember lánya, akkor egyrészt hosszú távon időt spórol, hiszen egy jobb eszköz gyorsabb takarítást tesz lehetővé, másrészről pénztárcakímélő megoldást választ, hiszen egy jobban variálható szett, illetve egy minőségibb termék néhány év múlva is jól szolgál majd minket. A Leifheit 55 éve létező német cég, és azt ígérik „Mindig egy ötlettel jobban” szolgálnak minket. Lássuk, hogy ki tudják-e találni, mire vágyunk, ha tisztább otthont szeretnénk megteremteni?

Mikor jó egy felmosószett?

  • Ha a különböző felületekre is tudjuk használni – legyen szó laminált padlóról, vagy csempéről.
  • Ha nem kell lehajolni, és nem kell, hogy a vízzel érintkezzen a kezünk.
  • Ha a fej kiképzése olyan, hogy akár a sarkokba is beférünk vele.
  • Ha a felmosófej nyelére, akár többféle fejet is rápattinthatunk, így elég egy nyél, és a fejek cseréjével több funkciót is be tud tölteni eszközünk.
  • Ha a felmosólap speciális mikroszálból készül, magába szívja a szennyeződéseket, cserélhető és mosható.

Az Anyakanyar 5 kedvence:

  • A Profi Collect felmosóhuzat, aminek ügyes, sarló alakja van, így gyorsan és könnyedén gyűjti össze a szennyeződéseket és a morzsát.
  • Az Xtra Clean seprűk, melyekkel gyorsabban és alaposabban tudunk seperni, mert új, X-sörte technológiával készítik a seprűk fejét.

  • A Clean Twist, ami színt visz a házba őrül pink, kék és sárga színeivel.
  • A Click System rendszer, aminek a lényege az, hogy elég egy teleszkópos nyél, és azon csak cserélgetni kell a különböző fejeket. A nyél állítható hosszúságú, így nem lesz többé szükségünk létrára vagy székre, emellett pedig az összes Leifheit Click System berendezéssel, eszközzel kompatibilis kialakítású.

  • A Leifheit Power Delta Professional elektromos seprű. Könnyed, mint egy seprű, de hatásos, mint egy porszívó.

A Leifheit az Otthonodnak szeretettel mottó jegyében készíti termékeit. Tárgyakat, melyeket szinte minden nap előveszünk. Minden nap könnyebbé tehetik életünket. Megéri beruházni rájuk.

A termékekről több infó itt található: http://www.leifheit.hu/. Webshopból megrendelhetőek, vagy pedig irány valamelyik Metro, KIKA, Mömax, Praktiker avagy Tesco.