">

Bemutatkozik a Manóprogram

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Szerintünk minden életkornak megvannak a maga kedvenc olvasnivalói. Fiatalként divatról, popzenéről, sminkekről, sportról, külföldi sztárokról, filmekről, különleges utazásokról gyűjtjük, szomjazzuk a híreket. Aztán eljön a babavárás ideje, amikor is elkezdünk aggódni, minden fészekrakó és egészségügyi dolog izgalmasabb lesz számunkra, majd megszületik a gyermekünk és teljesen megváltozik az érdeklődési körünk. Az első időszakban blogokat, fórumokat bújunk, hogy vajon minden úgy normális-e, ahogy éppen velünk történik, később pedig rájövünk, hogy ezt a gyereket bizony le kell kötni, minden lehetséges eszközzel. Így keressük-kutatjuk a programokat, szabadidős elfoglaltságokat, és hálásak leszünk akkor, ha valaki ezt segít összegyűjteni, rendszerezni, feldolgozni nekünk. Az egyik kedvenc portálunk, ahová programkeresés idején mindig bekukkantunk, a Manóprogram.hu – most bemutatjuk őket nektek is. 

Attól a pillanattól kezdve, hogy a családi egység gyermekkel egészül ki, megváltozik a szülők gondolkodásmódja. Amíg korábban csak a felnőtteknek szóló lehetőségeket, programokat vették észre, figyelmük egyre inkább a gyerekeket, családokat érintő témák felé fordul. Az internet információáradatából azonban nem mindig könnyű összegyűjteni azokat a helyszíneket, rendezvényeket, melyek a família minden tagja számára megfelelnek. A Manóprogram mindenre elszánt csapata 6. éve dolgozik azon, hogy egyetlen internetes portálon gyűjtse össze a családoknak szóló információkat és tájékoztassa a szülőket.

manoprogram

Bár a Manóprogram havonta több, mint ezer programot vonultat fel az ország egész területéről, ennél jóval komplexebb megoldást kínál a családok számára. A naponta frissülő hírek segítenek abban, hogy mindig naprakész információhoz jussanak a szülők, és a nagyszülők. A saját tapasztalatokon alapuló beszámolók a gyermekkel rendelkező családok szemével veszi górcső alá a szabadtéri és beltéri programokat, kirándulóhelyeket, élményparkokat és szálláshelyeket.

A Játék, és Könyvajánló rovat hazánkban egyedülálló módon mutatja be a klasszikus-, és sláger játékokat, valamint a legújabb könyveket. Az objektivitást megőrző leírások bepillantás engednek a csillogó csomagolások és könyvborítók alá.

Természetesen nem csak akkor érdemes felkeresni a Manóprogramot, amikor szeretnénk egy kicsit kimozdulni, a portált böngészve további érdekességet találhatunk. Az Érdekes beszélgetések menüpont alatt hazai és külföldi hírességekkel készült interjúkat olvashatunk, míg alkotó kedvünket a Kreatív sarokban élhetjük ki. 

manoprogram_1

A ManóKonyhában inspiráló receptek olvashatunk, ilyen többek között az Extra finom, extra gyors forró csoki.

Amennyiben érdekel a fényképezés, a Fotó-suli remek tippekkel szolgálhat, míg a Lufi-suliban tanultakkal, otthon is elkészíthető lufiállatkákkal kápráztathatjuk el a gyerekeket. 

Ha pedig egy kis játékban is benne vagytok, értékes ajándékokkal gazdagodhat a családotok. Persze tét nélkül is mókázhatunk a Manóprogram Online játék oldalon.

manoprogram-banner-600-250