">

Első karácsonyok ajándékai




Valószínűleg minden anyuka lelkes izgalommal várja azt az időt, amikor gyermeke már önállóan rajzol, ír a Mikulásnak, Télapónak, Angyalkának, Jézuskának, hogy minek is örülne igazán. Addig viszont, ameddig ez az idő elérkezik, elég nagy fejtörést okoz, hogy vajon mivel lehet meglepni egy újszülöttet, vagy egy egészen apró kisgyermeket. Hiszen amikor kisbaba érkezik, mindenki úgy érzi, hogy végre teljesebb lett az ünnep, de ugye ők még keveset fognak fel ennek meghittségéből, szépségéből. Általában mégis arra szavazunk, hogy legyen ajándék, így viszont tényleg fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy mi az. Legyen nagyon biztonságos, megbízható minőségű anyagból készült, és ha lehet, akkor persze szép, esztétikus, figyelmet felkeltő, kreativitást fejlesztő, hiszen nem lehet elég korán kezdeni az erre való nevelést.

lilliputiens-jef-olelnivalo-puha-pluss_1_0652-extralarge

A Provida Játék kínálatában bukkantunk a Lilliputiens márkára, amely a legkisebbeknek készül, puha, színes, bájos játékaival. Azért is biztosak lehetünk benne, hogy ez a legjobb választás a kisbabánknak, hiszen ez 5 kreatív és tervező anyuka ötletének eredménye. Ők minden elképzelésüket, tapasztalatukat és az igazán jó babajátékokkal szembeni elvárásaikat beleépítették ezekbe a termékekbe.

lilliputiens-alice-roka-olelheto-pluss_1_8845-extralarge

Amivel egészen biztosan örömet szerzünk a piciknek, azok a puha szundikendők, vagy ölelhető plüssök. Itt két nevet érdemes megjegyeznünk: Alice, a kedves vörös kisróka, és Louise, a tündérszárnyakon érkezett kecses fehér egyszarvú, színes kis patákkal. A puha, ölelnivaló szundikendők mellett díszdobozban is megvásárolhatjuk a kedves plüssfigurákat, csakúgy, mint Nicolas-t, a farkast, vagy Jef kutyust. Szintén nagy sláger lehet a lapozgatható textilkönyv, ez is több változatban választható. Közös tulajdonságuk, hogy mindegyikben van egy ujjbáb, amely a mesék eljátszására is ad lehetőséget, illetve a történetbe beleszőhető a kis megajándékozott is, hiszen a kötetbe be lehet illeszteni egy saját fényképet is.

lilliputiens-kisnyuszi-a-fogorvos-textilkonyv_5_0220-extralarge

A Lilliputiens családban további klassz játékokra is bukkanhatunk a Genius kollekcióban, ezek is készségfejlesztő társasjátékok, lapozgatók, amelyek felébresztik a kíváncsiságot, fejlesztik a kreativitást. Ezek lehetnek a picik első társasjátékai, de találunk a kollekcióban építőjátékot és puzzle-t is. A mi egyik kedvencünk a kínálatból (persze Alice róka horgászós memóriajátéka mellett) a Hová ment John? című lapozgató, amelyben Ophélie tyúk labirintusokon és ösvényeken át keresi férjét, Johnt, a délceg kakast. Ezek a különleges papírjátékok szintén prémium minőségűek, használatuk pedig remekül fejleszti a gondolkodást és a kreativitást.

lilliputiens-hova-ment-john-labirintus-lapozo-smart-wonders-ii_2_3499-extralarge-1

Mai digitalizált világunkban pedig az is egy remek dolog, hogy például Alice, a horgászó kisróka kalandjai nem érnek véget a valóságban, hanem a figura segítségével letölthető Smart Wonder applikáció tovább fűzi a kalandokat. 2 és fél éves kor után tehát már akár a mobiltelefonon vagy tableten is találkozhatunk Alice rókával és kis barátaival.

A Provida Játék oldalán karácsony előtt sok akciós terméket is találhatunk, aki pedig szívesebben nézné meg a játékokat élőben, az Allee bevásárlóközpont földszintjén találja a mintaboltot.