">

Karácsonyváró játékmustra
Vészesen közeleg a karácsony. Ilyenkor már mindenki fejében kattog, hogy vajon idén mi kerüljön a karácsonyfa alá. Anyuka-üzemmódban ez ugyebár különösen aktuális, hiszen az ünnep azért a legtöbb családban elsősorban a gyerekeknek szól. És a gyerekek minek is örülnek a legjobban? Hát persze, hogy a játékoknak. Amiből nincs kevés már otthon, ebben egészen biztosak vagyunk. Amivel a napjuk nagy részét töltik. Amiket látnak máshol, máskor, tévében, reklámban, kisbarátoknál, de persze nem biztos, hogy mi éppen azt ajándékoznánk szívesen, amit már százharminckettedszer láttunk a reklámban. Mert szerintünk, józanul gondolkodó anyukák szerint azért nem árt, ha az a játék fejleszt, tanít valamit, jó minőségű anyagokból készült. A játékkínálatot böngészve már korábban ráakadtunk a Provida Játék Webáruház kincseire, úgyhogy most karácsony előtt is igyekszünk pár ötletet adni nektek is.

karacsonyi-jatekmustra

A Provida Játék Webáruház mottója tökéletesen illeszkedik ahhoz, amit a játékválasztásról gondolunk. „Játszva tanulok!” A tudatos szülők számára ez a legfontosabb, hogy a gyerekünk önfeledt játéka közben ne csupán szórakozzon, hanem fejleszthesse is valamelyik képességét. Három K betűs szó jellemzi ezeket a játékokat: készségfejlesztő, kreatív játékok, kiváló minőségben. Már egészen apró korban sem mindegy, hogy mit adunk a gyermekünk kezébe, hiszen ezek jelentős hatással lesznek a fejlődésére, ez pedig kihat később a tanulásra, az iskolai teljesítményre is. Amúgy pedig sok olyan játékot is találunk, amelyek az egész család részére remek szórakozást és igazi élményt biztosítanak.

A gazdag kínálatban nagyon sok márka képviselteti magát, de van 5 olyan termékcsalád, amelynek játékait a Provida Játék forgalmazza Magyarországon. Ilyen például a Lilliputiens nevű belga márka is, ami nem más, mint a csodák kis világa, amelyekben mindig felfedezhetünk valami nagyon kedves extra dolgot. A legfontosabb pedig, hogy a Lilliputiens játékai a korai fejlesztésben nyújtanak nagy segítséget. A cég újítása a SMARTWONDERS termékcsalád, mely egyedülállóan nyújt elektronikus fejlesztő játék élményt is, a valós élmény mellett. Másik fejlesztésük a GENIUS kollekció, a legkisebbeknek kedveskedik. Plüsseik különlegesen puhák, színesek, bájosak, a kicsiknek szánt játékok hipoallergének.

37138_orig

A francia Vilac 1911 óta gyárt alapvetően fajátékokat kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A kis asztalosműhely első játékai fényes, színes felületükkel hívták fel magukra a figyelmet. Ez a hagyományőrzés azóta is nyomon követhető a gyártó tevékenységében, de kínálata folyamatosan bővül beltéri és kültéri játékokkal egyaránt. A játékok tervezői a klasszikusabb stílustól a modern felfogásig alkotják meg a magas minőségű játékokat. Mélusine Allirol bájos figurái és Nathalie Lété szemet gyönyörködtető grafikái a család minden tagját elvarázsolják.

Az AladinE kreatív termékcsalád magas minősége miatt már a legkisebbeknek is adható. A kézműves játékokat soha nem lehet elég korán kezdeni, vallják a gyártó munkatársai, így már 18 hónapos kortól kínálnak, teljesen veszélytelen, mindenből kimosható babanyomdákat. A jumbó ceruzáktól a zsírkrétákig, csillogó filcektől, a metálfényű színesekig, nyomdák közül válogathatnak kisfiúk és kislányok, nagyfiúk és nagylányok.

PicsArt_1448211630164

Az Avenue Mandarine kreatív és fejlesztőjátékai részletgazdag kidolgozottságukkal, kifinomult stílusukkal hamar a gyerekek kedvencei lesznek. A nagyobbaknak szóló papíráruk, kreatív készletek, partijátékok a legkedveltebb témákat érintik.

matricak

Mon Petit Art termékeket neves francia tervezők álmodják meg, és a környezettudatosság elve alapján készítik őket. A Mon Petit Art játékok szórakoztató funkciójuk mellett segítenek a vizuális nevelésben is, a művészi játékok kreatívitásra, fantáziájuk használatára ösztönzik a gyerekeket.

Sokan vagyunk az internetes vásárlás hívei, hiszen nyugisabban tudjuk átböngészni a kínálatot este, mikor már nyugi van a házban, lehet rajta töprengeni egy-két napot, és hát lássuk be, kényelmesebb, ha házhoz jönnek a vágyott ajándékok, nem kell futkosni utána. Aki viszont vizuálisabb típus, és jobban szereti maga megnézni, kézbevenni a termékeket, az az Allee Bevásárlóközpontban lévő Provida Játék márkaboltban megteheti ezt. Mi még jövünk további tippekkel, addig is jó tervezgetést, ajándékbeszerzést nektek is!