">

Fehéren szeretjük igazán

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Szerintetek is van abban valami törvényszerű, hogy a fehér ruha csak úgy vonzza a baleseteket? Ha fehér szoknyát vagy nadrágot veszünk fel, tuti beleülünk valamibe, amibe nem kellett volna, vagy éppen felfröccsen ránk egy nemlétező tócsa is. A csokifagyi és a fehér felsők mágikus kapcsolatáról se beszéljünk, no meg arról sem, hogy ami fehér, és mi igenis úgy szeretjük, hogy nagyon-nagyon fehér, az a hordásnál képes elszürkülni, kevésbé villogóan ragyogni. A fehéret nem csupán akkor szeretjük, amikor kiemeli a nyaralásból megmaradt tartalék-barnaságunkat, hanem akkor is, amikor fáradtabban ébredünk, rossz napunk van, kéne egy kis ragyogás az arcunknak. A fehér mindig segít. A fehér hűsít, ha kánikula van, és öltöztet, ha visszafogott, finom eleganciára van szükség. A fehér szín a barátunk.

Nekünk tehát nincs más dolgunk, mint a fehérrel jól bánni, mármint mindennel, ami ruha és fehér, és elszíneződhet, meg indokolatlan foltokat szedhet össze. Nézzük a praktikákat, miként működik a fehér mágia… ja, nem is az, hanem a Vanish

Megjegyeztétek a legfontosabb trükköt? Ahhoz, hogy a fehér ruhák valóban fehérek maradjanak, soha, de soha ne szárítsátok őket vakító napfényben! A Vanish Gold Oxi Action por segítségünkre lesz az áztatásnál, 4 liter meleg vízhez 1 kanál éppen elég lesz, és semmiképp se hagyjuk benne a ruhát 6 óránál tovább. Aztán a mosásnál is adjunk belőle egy újabb kanállal, innentől pedig már minden megy, mint a karikacsapás, a fehér ruhák maradnak ugyanolyan szépséges fehérek, mint amilyenek voltak.

Ragyogjon hát minden, ami fehér!!!