">

Győzzük le a foltokat!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Kávé, vörösbor, csokoládé. Sár, vércsepp, sárgás elszíneződés. Megannyi bosszantó dolog, ami megtörténhet a ruháinkkal. És tudjátok, ami megtörténhet, az meg is történik.

Szerencsére ma már mindenki megtalálhatja a neki való hatásos csodafegyvert ebben az állandó küzdelemben, amelyet a családunk ruháinak rendbentartása idéz elő. Mi, ahogy már többször meséltünk is róla, a Vanishre szavazunk, nekünk bevált.

De nagyon kíváncsiak vagyunk azokra a történetekre, amelyek veletek fordultak elő, és amelyekben a legrosszabb pillanatokban szerepeltek foltok, viszont ti, mint bátor hercegnők a folteltávolítás birodalmában győztesen küzdöttetek meg velük. Miként esett tehát emlékezetes folt, na nem a becsületeteken, hanem valamely ruhán és mi volt a mód, ahogyan ezeket sikerült láthatatlanná varázsolni.

vanish-nyeremenyek

Minél viccesebb, minél üdítőbb sztorikra vágyunk, és ígérjük, nem leszünk hálátlanok: egy félévre is elegendő Vanish-csomagot nyerhet az, aki megoszt velünk praktikát, taktikát, történetet, folt hol volt, hol nem volt mesét.

Ide írjatok: info@anyakanyar.hu

Beküldési határidő: október 15. Utána sorsolunk!