">

Meghívás katasztrófával

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
Jaj, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Se cunamira, se földrengésre nem célzunk, sőt még arra sem, hogy esetleg pocsékul érezzük magunkat a vendégségben, ahová hivatalosak voltunk, vagy egy randi nagyon balul sül el. Egészen egyszerűen csak arról van szó, hogy bizony előfordul a legjobb családban is, hogy kicsípjük magunkat, felöltözünk csinosan, szeretnénk a legjobb arcunkat mutatni, és egyszer csak hopp… egy kis vörösbor már ott is díszeleg a ruhánkon… Mert éppen annyira figyeltük a háziasszony új büszkeségét, vagy belemerültünk az élet nagy kérdéseinek vitájába, hogy arra már nem jutott elég figyelem, hogy az a fránya pohár ne billenjen meg a kezünkben. Ilyenkor, a legjobb, amit tehetünk, hogy először is nem aggódunk. Másodszor pedig picit nedvesítsük meg a foltot, amíg hazaérünk. A többit már barátunk, a foltok kíméletlen ellensége, a Vanish megoldja helyettünk. Így ni!

Aztán persze lehet olyan is, amikor már azt hittük, ezt a vacsorát is megússzuk, és csak a desszert után, a kávé babrál ki velünk. Hú de ciki! Pont az utolsó félórában foltosnak lenni… Mondjuk akkor sem jobb a helyzet, ha ugyanez egy fontos munkahelyi megbeszélésen történik, és ott, a laptoppal, meg papírokkal hadonászva öntjük le magunkat. Aranyszabály itt is: azonnal megnedvesíteni a foltot, amíg a Vanish Gold Oxi Action ereje működésbe tud lépni. A mechanizmus hasonló, no és az eredmény is.

Ne feledjétek: nemsokára különleges pályázatot indítunk, ahol a ti praktikáitokra is kíváncsiak leszünk, meg a legviccesebb, legkülönlegesebb foltokra, és arra, hogy miként távolítottátok el őket. A díj sem utolsó: akit a legjobbnak ítél a Vanish és az Anyakanyar csapata, az egy jó időre feltankolhat Vanish termékekből, úgyhogy neki nem fog gondot okozni a következő időszakban a folttisztítás. Hamarosan jönnek a részletek, addig is kellemes társasági élményeket és gondtalan folttisztításokat kívánunk nektek!