">

Győztes harc a foltok ellen

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , , ,
Folt hátán folt. Egyik folttisztításból esünk a másikba. Mosástól mosásig tartanak a napok. Nálatok is valahogy így telik a nyár? A gyerekeknek megmagyarázni ezt-azt elég nehéznek tűnik ilyenkor, és még a legfegyelmezettebb lurkó is eszét tudja veszteni, ha egy jó kis dagonyázás, vizes játék, sarazás van kilátásban. Ilyenkor nincs az a ruha, ami megússza a sárfoltokat, a föld-, fűszál és miegymás maradványok adnak a tisztaságnak. Nem véletlen, hogy nyáron a folttisztító az egyik legnagyobb barátunk, és mondhatjuk bátran, jégkrémeken, csokipudingokon, gulyáslevesen, gyümölcsjoghurton és egyebeken is túl be kellett lássuk, hogy e témában legjobb és állandó barátunkat úgy hívják, Vanish.

Persze azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megpillantjuk a foltot, löttyintünk, és mire visszafordulunk a fürdőszoba ajtajából, a folt már eltűnt, hanem minden alkalommal és minden különböző folt esetén vannak bizonyos praktikák. Viszont szuperjó kis oktatóvideókat is készítettek ezek mellé, úgyhogy érdemes lesz megnézni őket.

Kezdjük mindjárt a már emlegetett sarazással! Mi lesz vajon az erre való praktika és csodaszer?

Na jó, akkor a sárral megküzdöttünk.. De ott vannak még a harci sérülések, amelyeket biciklizés, rollerezés, görkorcsolyázás, fáramászás, vagy éppen egy óriási rovarcsípésnél is össze lehet szedni. Igen, igen, a vércseppek is kemény diónak szoktak bizonyulni, ráadásul azért lássuk be, ha a gyerek valahol összevérezi magát, akkor ijedtségében minden másra jobban figyel, mint a ruhájára. Úgyhogy jöhetnek az idevágó praktikák is, köszönjük Vanish!

No és miután sikeresen dörzsöltünk, áztattunk, mostunk, eltávolítottunk, eláruljuk azt is, hogy nemsokára különleges pályázatot indítunk, ahol a ti praktikáitokra is kíváncsiak leszünk, meg a legviccesebb, legkülönlegesebb foltokra, és azok eltávolításaira. És nem árulunk zsákbamacskát, akit a legjobbnak ítél a Vanish és az Anyakanyar csapata, az egy jó időre feltankolhat Vanish termékekből, azaz gyerekjáték lesz a következő időben a folttisztítás. Legyetek résen, nemsokára jövünk a részletekkel! Addig is kitartást a szennyes ruhákhoz és a legmakacsabb foltokhoz is!