">

Le a makacs foltokkal!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_feherfekete1Valljuk be, nincs közöttünk olyan háziasszony, aki ne követett volna el több vagy kevesebb folteltávolítási bakit élete során! Írtunk már nektek erről mi is, hiszen az általában Murphy törvénye, hogy a legújabb blúz, a legféltettebb ruhácska, vagy a kedvenc asztalterítő esik éppen áldozatul foltoknak. Fontos, hogy felvértezzük magunkat mindenféle praktikákkal, és hát lássuk be, a legtutibb folteltávolító szerekkel.

Nekünk is számtalanszor meggyűlt már a bajunk a makacs ételfoltokkal, a vér-, olaj, tinta-, smink- és izzadtság foltokról ne is beszéljünk.  És hát igen, minden háziasszony tudja, hogy a leggyakoribb és legbosszantóbb foltokat többnyire az ételek ejtik a ruhákon, amikkel megküzdeni valóságos rémálom. Legtöbbször nem áll módunkban a foltot azonnal kezelni, ami ilyenkor beszárad, és ez szinte lehetetlenné teszi az eltávolítását. Tudnunk kell azt is, hogy melyiket tisztítsuk forró, meleg, vagy hideg vízzel ahhoz, hogy eltűnjön. A meleg víz ugyanis bizonyos esetekben – főleg protein alapú foltok esetében – csak még inkább elmélyíti a foltot a szövetekben.  Egyszóval ha házi praktikákkal akarunk győzni a foltok elleni harcban, elengedhetetlen némi kémiai alapismeret. Tudnunk kell, hogy a tisztítószerek a foltokat fehérítik-e, vagy oldják, hogy színes anyagokhoz ne közelítsünk olyan szerrel, ami nátrium-permanganátot, hidrogén-peroxidot vagy kálium-permanganátot tartalmaz, mert az fehérítő hatású. Ismernünk kell az anyagokat és a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét.

Kipróbáltuk, tehát jó szívvel ajánljuk viszont mindenféle folteltávolításra a Vanish Gold folteltávolító termékcsaládot. Jó, ha lapul otthon mindenféle célra egy-egy speciális Vanish-termék, legyen szó akár függönymosásról, szőnyegtisztításról, színes, vagy még inkább hófehér ruhákról…

feherseg2

Igen, bizony, hófehérről, hiszen a fehér szín sosem megy ki a divatból! Imádjuk mi is! Elegáns, könnyed, praktikus viselet, pláne a nyári hónapokban, hiszen visszaveri a nap sugarait. Mindezért cserébe különös odafigyelést igényel, illetve különös törődést, ha már megtörtént a baj. Hagyományos módszerekkel sok esetben szinte lehetetlen maradéktalanul eltávolítani egy beszáradt, makacs étel, tinta, vagy olajfoltot fehér ruháinkból. Ebben nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél, ami a Vanish kifejezetten fehér ruhákhoz kifejlesztett terméke. Az új folteltávolító formula olyan erős, hogy egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani. (csokifagyival teszteltük, ami sajnálatos módon egy fehér nadrág szárán landolt, és igen, csodát tett!)

vanish

Fehér ruhák esetén azonban nem elég csak a foltok eltávolításával foglalkoznunk, hiszen fehér és fehér között is rengeteg különbség lehet. Idővel a hófehér ruháink sokat veszíthetnek újkori fényükből, sajnos minden igyekezetünk ellenére beszürkülhetnek kissé. A Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél ezt is képes hatékonyan orvosolni. Megfelelő előkészületek mellett a formula fehérítő hatása igazán szemmel látható, hiszen akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolja kedvenc nyári ruhánkat. Ráadásul a hagyományos fehérítő megoldásokkal ellentétben, a legkisebb mértékben sem roncsolja a ruha anyagát.

feherseg1

Ééés! Most figyeljetek jól! Augusztus 31-ig még érdemes felnézni a www.vanish.hu/wowsie honlapra, ahonnan letölthettek egy ajándékutalványt, amellyel 25%-os kezdeményt kaptok minden egyes Vanish termék vásárlása esetén a DM-ben.  Mi már le is töltöttük, mert ebből a fehérítős cuccból azonnal kell még egy!

És még ennél is jobb ajánlata van a márkának: egy évre elegendő Vanish terméket lehet nyerni a most induló nyereményjátékon! Nincs más dolgunk, mint feltölteni a Vanish Facebook-oldalára egy képet kedvenc fehér ruhánkban az első hónapban pihenés, a második hónapban pedig nyári sportolás közben. A képet feltöltők között körönként a legtöbb like-ot elérő versenyző értékes Vanish termékcsomagot nyer, illetve részt vesz a fődíjért folyó versengésben is. A divatban járatos szakmai zsűri által kiválasztott nyertes egy komplett, nagy értékű fehér ruhakollekciót vásárolhat magának egy stylist segítségével, ez bizony nem más, mint egy 200 000 Ft értékű ruhavásárlási utalvány a Westend City Centerben. Jól hangzik, nem igaz?

Szóval, lányok, asszonyok, fehérítésre, folttisztításra, és főképp fehér ruhában való fotózkodásra fel!

Puszi: Gabi és Réka