">

Feszes és formás

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
Túl a karácsonyi lakomákon és szilveszteri falatozgatásokon ismét szembe kell nézni azzal, hogy sokunknak az év vége nem csak a fa alatt hagyott ajándékot, hanem bizony az alakunkon is. A január amúgy is az újrakezdések, ígéretek, fogadalmak fontos időszaka, ráadásul a 2017-es év számmisztikailag és asztrológiailag is mindent megtesz azért, hogy az újrakezdés évének nevezhessük. Úgyhogy akinél eddig kudarcba fulladt az alakformálás, most simán véget vethet a hasztalan próbálkozásoknak és elérheti álomalakját. A mai világban persze kicsit furcsa, hogy nem a számítógép előtt, vagy DVD-ről tornázik valaki, de mi minden típusú könyvet imádunk, úgyhogy most örömmel ajánljuk figyelmetekbe a Jaffa Kiadó újdonságát is, amely az alakformálók nagy segítségére lehet. 

Szétválasztó, kilencven napos, káposzta, húsos, húsmentes, dinnye, tojás? Fehérjediéta? Ha ismerősen csengenek a felsoroltak, minden bizonnyal te is notórius diétázó vagy. És ha nem tévedek, a próbálkozásaid jelentős része bizony kudarcba is fullad. Ráadásul mindig vágyakozva nézted a tökéletes kerek popsijú lányokat, mert rajtad sosem állnak olyan szépen a szűk ruhák?

Esetleg te az a kifogásokat kereső típus vagy? „Nincs időm életmódváltásra a gyerekek mellet, túl sokat dolgozom, nem tudom megoldani, túl drága, túl bonyolult, rosszak az ízületeim, lemegy a cukrom…„

Akárhogy is legyen, ha széles ívben kerülöd a tükröket és rendre kihúzod magad a strandolós programok alól, vagy egyszerűen csak nem vagy elégedett magaddal, ideje tenni valamit a testedért! Valami olyat, ami hatékony és nem kell belehalni.

Ahhoz, hogy csúcsformába kerülj, nem kell naponta lepasszolnod a gyerekeidet, lemondanod a hobbijaidról, a végkimerülésig edzened, és nyúlétkeket rágcsálnod. Ne sanyargasd, hanem szeresd a tested! A többiben Bret Contreras személyi edző és az egyik hihetetlen átalakuláson keresztülment tanítványa, Kellie Davis lesz a segítségedre.
Bret állítása egyszerű, mégis felforgató: minden a farizomnál kezdődik, és ott is végződik. Ha korábban úgy gondoltad, a feneked kizárólag ülésre használható, felejtsd el! A Feszes és formás című könyv bebizonyítja, hogy a farizom megerősödése az egész test forradalmi átalakulásához vezet. Bret nem ragad le a külsőségeknél: programja követésével nemcsak csinosabbá, de kicsattanóan egészségessé és energikussá válhatsz.

A könyv alapos, találsz benne bemelegítő gyakorlatokat, négy 12 hetes edzésprogramot, étrendeket, gyorstippeket, jó tanácsokat. Hidd el, a gyors eredmények nagyon motiválóak lesznek, ezt biztosan nem adod fel két nap után! A feszes és formás idomaidat mindenki irigyelni fogja, ha végigcsinálod a programot.

Elég a kifogásokból! A könyvet megrendelhetitek itt: http://www.jaffa.hu/konyvek-reszletek.php?konyv_id=3046