">

Indul a Power Mom Club!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
A vírus és a járványhelyzet mindenkit nagyon megviselt, de valószínűleg nem kérdés, hogy az anyák azok, akik leginkább megküzdenek ezzel az időszakkal. Persze sokakban felmerül, hogy létrehozzanak valamit, így most egy szuper új dologról számolhatunk be nektek. Két fantasztikus anyuka létrehozta a Power Mom Club online edukációs weboldalt, amely hiánypótló szolgáltatásokkal éri el a gyermekükkel otthon maradó édesanyákat.  A powermamik a saját időbeosztásuk szerint hasznosan és tartalmasan tölthetik el szabadidejüket, miközben önmagukat is fejlesztik és kikapcsolódnak. A Club több mint 30 különböző témájú online kurzussal, hozzájuk kapcsoltan a szakmájuk iránt elkötelezett szakértővel karöltve indult el és jelenleg közel 50 órányi anyaggal kínálnak fejlesztési és szórakozási lehetőséget a mamiknak és gyermekeiknek.

Minden szakértő pontosan tudja, hogy az anyáknak időt kell szakítaniuk magukra, pihenni, töltődni, nem csak mindig a gyermekkel foglalkozni, az ő életének megfelelni és mindeközben utolsó helyre helyezni saját magukat. A kimerült és a hosszú hónapokra a négy fal közé szorult édesanyák idővel fásulttá válnak, beszűkülnek, és bizonyos súlyosabb esetekben a depresszió jelei is megjelenhetnek. A Power Mom Club arra szeretné ösztönözni az édesanyákat, hogy kezdjenek el magukkal foglalkozni, teremtsenek saját maguk számára is naponta egy kis énidőt. Ennek érdekében jött létre a folyamatosan bővülő Facebook csoportjuk is, ahol többnyire anyákat érintő témákat beszélnek meg, egy kis humorral fűszerezve.

A Club weboldalán található tanfolyamok különböző időtartamúak és úgy állították össze a Club alapítói, hogy időben beleférhessen az anyukák életébe. Témaköröket tekintve van itt minden, ami szem szájnak ingere: az otthoni szépségápolástól kezdve az egészségmegőrzésen, mozgáson keresztül, a pszichológiai témákon, a lexikai tudásunkat gyarapító ismeretterjesztő kisfilmeken, gyermekneveléssel kapcsolatos előadásokon túl még a munkába visszatérő anyukákon is igyekeznek segíteni. A workshopokat annyiszor nézhetjük meg, ahányszor szeretnénk és ha megzavarna minket valami vagy valaki, akkor a rendszer onnan folytatja az oktatást, ahol abbahagytuk! 

„…A Clubot azért hoztuk létre, mert éreztük, hogy többre vágyunk. Imádjuk a gyerekeinket, de fontosnak tartjuk, hogy ne szűnjünk meg létezni, mint Nő, mint folyamatosan fejlődni vágyó Nő! A kurzusok tematikáit úgy állítottuk össze, hogy mind testi, lelki és szellemi síkon egyszerre tudjanak fejlődni az Anyák!” – mondta Hirsch Zsanett, a Power Mom Club egyik alapítója. „…Olyan hiteles és szakmájuk iránt elkötelezett szakértői csapat áll a Club mögött, akiknek a szavait isszuk és akik sokkal színesebbé és gazdagabbá tudják tenni az életünket! Ez egy olyan szuper közösség, ahol a powermamik egymást segítik, ahol együtt, közösen fejlődhetünk és így egy sokkal kiegyensúlyozottabb, boldog énünket fordíthatjuk a világ felé!” – tette hozzá Nébald Alexandra, a Power Mom Club másik alapító tagja.

Természetesen a Power Mom Club anyukái gondoltak a gyerekekre is. A jelenlegi tanfolyamok között minden gyermek megtalálhatja érdeklődésének megfelelő témakört, ugyanis van itt balett, gyerekjóga, thai box, angol nyelvű foglalkozás, izgő-mozgó torna, agytorna stb., ezzel is támogatva, hogy az anyukák kicsit szusszanhassanak.

A PMC igyekszik a nőkön anyagilag is segíteni, ezért minden megvásárolt PMC előfizetés után 1.000 Ft-ot a Női Egészségért Alapítvány részére utalnak el. Ezzel is az anyák közötti összefogást hirdetik és közösen küzdenek a meddőség vezető okaként számontartott betegség, az endometriózis ellen. Valamint jelképesen örökbefogadták a hajdúböszörményi Katica Családok Átmeneti Otthonát és részükre folyamatosan szerveznek ruha, babakelengye és tartós élelmiszergyűjtést is.

A Power Mom Club lényege, hogy egy vagy most akár három havi tagsági díjért cserébe a jógától a sminkelésig mindenféle tanfolyamot kipróbálhatsz, online, akár az altatási idő után vagy hajnalban, pont akkor és pont úgy, ahogy neked jó. De a gyerekek sem maradnak workshopok nélkül, őket is lefoglalhatja egy-egy izgalmasabb foglalkozás, amit a Club felületén találnak. 

Legyetek ti is klubtagok, ajánljuk nektek szeretettel!