">

Játszani stílusosan jó!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , ,
gabireka_hopelyhesKözelegnek az év végi ünnepek, ilyenkor a szokásosnál még jobban igyekszünk felfedezni minden újdonságot a játékpiacon. Pláne olyanokat, amelyek igazán különlegesek, kreativitást és fantáziát igényelnek, hiszen mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekeink változatosan, élménydúsan töltenék a játékra fordítható idejüket, és  segítse elő a fejlődésüket az adott foglalatosság. Karácsonyig gyakran fogunk nektek tippeket adni, mert felfedeztünk egy egészen különleges webshopot, ahol nagyszerű játékokat találhattok, kicsiknek és nagyobbacskáknak egyaránt. A Provida Játékboltjában, az Allee Bevásárlóközpontban személyesen is meg tudjátok nézni és vásárolni ezeket a játékokat, viszont akinek ez nem esik útba, a webshopban tud válogatni, és 2-5 napon belül futárszolgálat viszi házhoz vagy Pick-Pack Pontra az áhított csodákat.

A Provida Játék kínálatában természetesen egyaránt megtalálhatóak a társasjátékok, a logikai játékok, az építő játékok, a babák, plüssfigurák, kínálnak játékokat utazáshoz, kertbe, partyra, ám a legnagyobb hangsúlyt mindenképpen a készségfejlesztés és a kreativitás, és az azokat kibontakoztató játékok kapják. Ebben a webshopban több különleges, máshol nem kapható játékmárkára is bukkanhatunk, amelyek között, nekünk felnőtteknek is ugyanakkora élmény válogatni, mint amilyen örömmel a gyerekeink majd használni fogják azt.

Az Avenue Mandarine márka például magában hordozza a francia stílust és kifinomultságot, a részletgazdag grafikájú fejlesztőjátékok a sokrétű funkcionalitás mellett esztétikai élményt is nyújtanak. A márka minden terméke magas minőségű, időtálló alapanyagból készül, és szerencsére ennek ellenére kedvező áron elérhető. Olyan kreatív játékkészletekre bukkanhatunk itt, amelyek minden, az alkotáshoz szükséges terméket magukba foglalnak. A fejlesztőjátékok mellett pedig kiváló minőségű papírárut és kreatív eszközöket is kínálnak a nagyobb gyerekek és a felnőttek örömére.

Miss-Modeline---Divat-kreator-matricazo-szinezo-album-20-x-20-cm_1_2699 (2)

Ha például egy kiskamasz leányzót szeretnénk megajándékozni, egészen biztosan óriási örömet szerezhetünk a Miss Modeline sorozat egyik darabjával, amely kifinomult, gyönyörű grafikájú jegyzetfüzet és öltöztető játék egyben, leendő kis divatdiktátoroknak. Fel lehet öltöztetni a modell lányokat, tervezhetnek nekik a gyermekek új kollekciót, és közben használhatják a füzetben lévő matricákat is. A sorozatban az albumok mellett kitűnő minőségű filctollakat, ceruzákat és radírt is találhatunk, így egy komplett, szép kis ajándék állítható össze a márkán belül.Miss-Modeline---Radir_1_4826 (1)

Az Avenue Mandarine márka állatos dominója egy hagyományos dominó játék egy kis extrával. A kedves állatokat nem csak egymáshoz kell párosítani, hanem az is megtanulható, melyik állat milyen kültakaróval rendelkezik. Például a katicát a pöttyökkel, a zebrát a fekete-fehér csíkokkal kell párosítani, és így tovább, amíg el nem fogynak a dominók. Ez a játék kiválóan fejleszti a logikát, asszociációt, kombinációt. Már hároméves kortól ajánlják.

Allatos-domino_1_7030 (3)

És hát nem lehet szó nélkül hagyni azt a termékcsaládot sem, amely minden bizonnyal az idei karácsonyi szezon egyik legkedveltebb ajándéka lesz. Nagy várakozás előzte meg ugyanis azt a francia animációs filmet, amely november 5-én kerül majd a magyar mozikba, s amelyet Antoine de Saint-Exupéry legendás gyönyörű művét, a Kis Herceg történetét meséli majd el a nézőknek.

kis herceg

A filmet már előzetesen az év szenzációjának és legmeghatóbb pillanatainak nevezték, nem véletlen, hogy egy egész játékcsalád is készen áll arra, hogy az örökzöld történet új kis felfedezőit is szórakoztassa. A Kis Herceg kollekció legizgalmasabb tagja talán az a fantasztikus kreatív készlet, amely az újraálmodott film szereplőinek segítségével fejleszti a fantáziát és csábít alkotásra. A készletben találhatunk kifestős babát, akrilfestékkel és ecsettel együtt, előrajzolt színező- és rajzoló lapokat, kulcstartót keresztszemes hímzéssel. Szintén a mese csodás világába kalauzol az a szett, amelyben egy habgumi nyomdakészlet található, satírozós matricákkal, és egy úgynevezett Creativ’ Pad papírkészlet, amelynek segítségével képeslapot, meghívót, fényképalbumot is lehet készíteni.

kis herceg kollekcio

Emellett a film szereplőivel illusztrált titkos napló is kapható, nem beszélve a puzzle-változatról, matricákról és vázlatfüzetről. Szintén igazán különleges az a társasjáték, amelyet 8 év feletti gyermekeknek ajánlanak, s amelyben az a cél, hogy a Kis Herceg és barátai számára a legmegfelelőbb bolygót építsék meg, illetve hozzák létre a játékosok. Ahogy a Provida Játék oldalán olvashatjuk az ismertetőt: „a bolygónk 12 részből áll, amiből körönként juthatunk egy-egy darabkához, a 4×4-es területünk sarkait pedig a történetből ismert karakterekkel egészíthetjük ki. Ezek a karakterek mutatják meg, mi hány pontot ér a bolygónkon, amin egyébként sok minden előfordulhat: bárányok, elefánt, róka, lámpaoszlop és persze a rózsa, ami akkor éri a legtöbb pontot, ha csak egyetlen van belőle. Minden bolygón vannak vulkánok, és ez csak akkor okozhat gondot, ha neked van belőle a legtöbb, mert akkor már mínusz pontot ér. Másik érdekesség a majomkenyérfa, amivel addig nincs gond, amíg nem terem belőle három. Ekkor ugyanis az összes majomkenyérfa lapkánk megfordul, így elveszítjük a rajtuk lévő, pontot érő figurákat. A játékot az nyeri, akinek a legtöbb pontja van, de ha ügyesen taktikázol, még a lefordított lapkáidból is szerezhetsz pontokat!”

kis herceg puzzle

Minket igazán kíváncsivá tett ez a játék, no meg az összes többi is, úgyhogy kezdjük is a böngészést a webshopban, hiszen mindjárt jönnek az ünnepek! Nemsokára további tippekkel is jelentkezünk, figyeljetek!

Puszi: Réka és Gabi