">

Jó reggelt, Snoopy!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , , , ,
gabireka_feherfeketeVannak figurák, amelyek örökérvényűek. Ráadásul mindig új és új életre kelnek, hogy tovább hódítsanak a világban. 1950-ben Charles M. Schulz még nem sejtette, hogy a Peanuts képregények főszereplői kontinensektől és korosztálytól függetlenül kedvencek lesznek. Ezek a képregények voltak az elsők, amelyekben a szereplők saját kidolgozott karaktert kaptak, valamint a szereplők más-más életszemlélettel rendelkeztek, amelyet sajátos humorukon keresztül ismertettek az olvasóval.

A Peanuts képregények állandó főszereplője.Charlie és Sally Brown kutyája. Snoopy kedvenc barátja Woodstock, akivel órákon át el tudnak filozofálgatni az élet nagy dolgain. Snoopy, Charlie Brown beagle kutyája. Egy vidám, gondtalan eb,  egész nap kutyaháza tetején heverészve álmodozik. Mivel nagyon élénk a fantáziája mindig új személyiséget talál ki magának, mint például Joe Cool, az első világháborús sztárpilóta, a Marcona Kalóz, az Irodalomprofesszor, az Idegenlégiós stb. Beszélni nem tud, a feje felett megjelenő gondolatbuborékok beszélnek helyette. Mindig a középpontban van, mert mindenki szereti. A csokis süti a kedvenc kajája, és minden sportágban istenáldott tehetség – a golfot kivéve. Snoopy kalandjait a képregények után rajzfilmekből ismerhettük meg, de ez év végén lesz a bemutatója a térhatású animációs filmnek is, amely szó szerint új dimenziókba helyezi a történetet.

Jövőre pedig megnyílik a második Snoopy-múzeum is, méghozzá Tokióban, egy bevásárló- és szórakoztatóközpontban, ahová évi 800 000 látogatót várnak majd. Azért a második, mert Kaliforniában, Santa Rosában már üzemel egy ilyen intézmény.

No, hát ezek után nem csoda, hogy Snoopy mindenféle tárgyakon mosolyog, barátaival együtt. A Butlers.hu kínálatában is felbukkant egy szuperjó kis kollekció, úgyhogy most már nincs akadálya, hogy akár a reggeli müzlit, kávét is Snoopys kiegészítőkből fogyaszthassuk. Bögrét, tálkát, tálcát, szalvétát is tudunk választani, és ezek után egészen biztos, hogy jókedvűen indul a reggel.

jo reggelt snoopy

Ajándékötletnek sem utolsó, úgyhogy jegyezzétek meg, hogy ez is beszerezhető, akár a Butlers üzleteiben, akár interneten rendelve is, még egy last minute szülinapi zsúr-ajándéknak is kitűnő ötlet. Ráadásul érdemes figyelni a Butlers.hu webáruházat, mert mostanában gyakran van náluk Night-shopping, azaz ha zárás után, éjfélig rendeltek, 15 % kedvezményt lehet kapni. A friss hírekért iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy legközelebb ne maradjatok le! Mi résen leszünk!

Puszi: Réka és Gabi