">

Szekeres Adrien világa

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Van, aki bármihez kezd, ugyanazzal a lendülettel, szépséggel, tehetséggel teszi. Imádjuk Szekeres Adrien fantasztikus hangját, és bár mi már eddig is tudtunk róla, hogy remekül ír, szuper dolognak tartjuk, hogy ezt most már szélesebb körben is megmutatja. Adrien ugyanis néhány nappal ezelőtt elindította személyes blogját,  Az én világom címmel. A bloggal elsősorban inspirálni szeretne, kedvet csinálni a hétköznapokhoz. Megmutatni, hogy mennyi szépség van a mindennapokban, csak fel kell őket fedezni. No és természetesen szeretne közösséget építeni, kapcsolatot teremteni, élményekről beszámolni, és érdekes történeteket megosztani. Erről az új kezdetről mesél most nekünk.

Mikor merült fel a blog gondolata?

Már a múltban volt lehetőségem blogolni magazinoknak. Szeretek írni és a rajongóimmal is napi szinten kommunikálok e-mailen, vagy a Facebookon keresztül. Gyakran megesik, hogy érkezik egy-egy levél is. Az elmúlt 3 évben egyre több olyan üzenetet kaptam, amiben a rajongók kíváncsiak voltak egy receptre, egy könyvre, egy filmre, vagy arra, hogy hogyan kezdtem el jógázni. 

Kinek fog szólni a blog?

Ez azért alapvetően egy csajos blog lesz.

Egy olyan “egy fenékkel négy lovat megülő” típusú nő blogja. S mindezt azért, mert arra gondoltam, hogy az, ami egy kis közösségben sokakat inspirál,vagy segít, vagy csak más szögből világít meg helyzeteket, az talán másoknak, -nem csak a körülöttem élőknek- is adhat valamit.

Mi a titkod? 

Szépen élek. Viszonylag nyugalomban (szerintem). Sok mindent tudatosan alakítok ki magam körül annak érdekében, hogy harmonikus legyen az életem, az életünk. Nem, sajnos nem tudom arra a választ, hogy “mi a titok?”. Nem tudom, mitől harmonikus valakinek az élete (és az sem biztos, hogy mindenki erre vágyik), nincs titkos receptem a tuti jóra, de ha inspirálódnál egy a hivatását és a családját is szenvedélyesen szerető nő életének néhány pillanatából, akkor nézz itt körül, ugyanis ezért kelt életre ” Az én világom”. 


Milyen témákkal fogsz foglalkozni? 

Alapvetően mindennel, ami körül vesz vagy foglalkoztat a színpadon kívül :) De a rend kedvéért életmód, gasztro, kultúra, kreatív és egy havi kedvenc. Mindig lényeges lesz a történet, amibe beágyazok egy receptet, vagy könyvajánlót. Szeretek főzni, enni, éttermeket és piacokat felfedezni és közben  beszélgetni az emberekkel. Az egyik legnagyobb kikapcsolódás számomra, amikor a gyerekekkel alkotunk valamit. Jógázom és nincs nap, amikor ne olvasnék. Mindig keresem az érdekes filmeket, kiállításokat, színdarabokat. Erről és még többről fogok írni nektek!

Mennyi időd van írni? 

Vannak időszakok, amikor semmi másra nem vágyom, csak kint ülni a kertben egy füzettel és írni. Most sikerül is. Biztos vagyok benne, hogy ősszel és főleg télen nem lesz ennyi időm. Ezért is döntöttem úgy, hogy csak heti szinten frissítem a blogot. Nem merek többet bevállalni. De szerintem lesz bőven mit olvasni így is!