">

Színezd újra!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , ,
Szeretem a színeket. Bár ez mondjuk a hétköznapi öltözködésemből nem mindig derül ki, mert sokszor a variálhatóság, egyszerűség kedvéért leragadok a szürkénél, feketénél, a földszíneknél. Nyáron a fehérnél. Általában inkább a fotózásokon, forgatásokon vannak rajtam jellegzetes, erősebb színek, és bár nagyon jól érzem magamat bennük, rá is csodálkozom erre, általában magamnak mégsem választom őket. A színekkel való viszonyulása az embernek nagyon sokrétű. Hangulatainkat, érzéseinket fejezhetjük ki vele, sőt, a színek maguk segítenek néha átadni a világnak szóló üzeneteinket. Ebben magam is hiszek, és mégis mikor először hallottam arról, hogy a színek másképpen is segíthetnek, egy picit szkeptikusan fogadtam mindezt.

Nemrég kedves meghívást kaptunk, Gál Boritól, akinek weboldaláról, a Színező.hu-ról annyit sikerült megtudnom, hogy ő azokra a látogatókra számít oldalán, akik keresik színeiket, és szeretik a színes megoldásokat. Ezen az oldalon színek inspirálta programok, szolgáltatások várnak, segítségükkel megfejtheted, mit üzennek a színek. A színcoaching pedig a színek segítségével abban támogat, hogy megtaláld a saját megoldásaidat, többet mosolyogj, és az életedet másként, színesebben éld. Kíváncsi lettem, szerettem volna tehát jobban elmélyülni a témában, így találkoztam Borival és 110 apró üvegcsével.

Bevallom, kicsit kétkedve vettem le az üvegcséket egymás után, és akkor, ott, beszélgetés közben még nem is tudtam, milyen hatással lesz rám a választott üvegem. 2 nap múlva ez lett a telefonomon a kijelzőkép, egy hét múlva pedig azt vettem észre, hogy másképp gondolkozom valamiről, ami számomra nagyon fontos, elengedtem félelmeket, nőtt az önbizalmam és kezd körvonalazódni, hogy mit is szeretnék igazán elérni a közeljövőben. Úgyhogy az én kis szerencseüvegem megtette a magáét, és nem kizárt, hogy még  fordulok Borihoz, ha elakadok valamiben.

Aki viszont a színekkel további varázslatokra vágyik, annak remek lehetősége lesz április 6-án erre, hiszen a Kaptár nevű közösségi helyen Színező nap lesz, ahol sokféle tanácsot kaphatunk arra, miként is váljunk igazán színes egyéniségekké. Színcoaching mellett smink, öltözék, lakberendezési fortélyokat is tanulhatunk, gyönyörködhetünk kézműves textilékszerekben, festhetünk egyedi csempéket, színes tárgyakat vásárolhatunk szuvenírként és színes falatkákat kóstolhatunk. Lesz egy kapcsolódó kiállítás is, ennek megnyitója március 21-én lesz, tehát még időben szólunk, ha ti is a színek szerelmesei vagytok.
Én biztosan ott leszek!

Puszi: Réka