">

Találkozz a Ninjagokkal!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
gabireka_feherfekete1Fiús anyukák egészen biztosan, de talán a vagányabb csajszik anyukái is nyilván kenik-vágják, hogy kik is azok a Ninjagok. Nagyjából három évvel ezelőtt indult hódító útjára a Lego Ninjago 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely a hasonló játék alapján készült. Ma már ezeket az epizódokat a LEGO Magyarország hivatalos YouTube-csatornáján is meg lehet tekinteni, a figurák pedig kifogyhatatlanul sok kaland átélésére adnak lehetőséget az ifjú rajongóknak.

A cselekmény valahogy úgy indul, hogy az idő kezdetén az első Spinjitzu mester megteremtette a 4 aranyfegyvert,amik az elemeket uralják: tűz, villámlás, jég és föld. Sensei Wu, a Spinjitzu egyik mestere azt a 4 nindzsát keresi, akik uralni fogják az aranyfegyvereket. Már a negyediket kutatja, aki egy kovácsműhelyben dolgozik a húgával együtt. Megérkeznek az alvilág teremtményei a csontvázak, akik elrabolják Kai húgát, Nyát. Kai meg akarja menteni húgát, ezért Sensei wu-val tart. Megismerkedik a többi nindzsával, Zane-el, Cole-al és Jay-yel. Megszerzik a spinjizu négy aranyfegyverét.Megmenti Nyát, és sárkányokat is találtak. Legyőzik Lord Garmadont és száműzik egy sötét helyre. Vannak tehát a jók, Kai, Jay, Zane, Cole és még sokan-sokan mások, no meg a gonoszak, csontvázak és serpentinek, szóval van feladat a szülőknek, mire ezt az óriási bagázst begyűjtjük :-)

ninjago_fekvo

Jó hír a vérmes rajongóknak, hogy Húsvét előtti pénteken indul a LEGO Ninjago ingyenes családi programsorozata – péntekenként és szombatonként lesz, különböző helyszíneken. Ezen a héten a budapesti Aréna Plázában lehet élményeket gyűjteni: csapatmunkában, építésben, logikai és egyensúlyozást igénylő feladatokban, egy különleges feladatokat rejtő pályát teljesítve kóstolhatnak bele a lurkók a nindzsák világába. A húsvéti kisnindzsa képzésen kívül is számos izgalmas program várja a legapróbbakat és a kislányokat is.  A próbatételeket teljesítő gyerkőcök garantált jutalomban részesülnek, és a nindzsajelmezben érkezők is számíthatnak ajándékra, ugyanis minden helyszínen az első 100, jelmezben érkezett kiskorú gyermek kap ajándékot, ha nindzsának öltözve jelentkezik a szervezőknél.

Ninjago plakat

A programsorozat tehát április 3. és május 9. között, péntekenként (14-19 óráig), és szombatonként (10-19 óráig) budapesti, illetve vidéki bevásárlóközpontokban várja látogatóit.
A rendezvénysorozat időpontjai és helyszínei:

  • Április 3-4.: Budapest, Aréna Pláza Bevásárlóközpont
  • Április 10-11.: Győr, Árkád Bevásárlóközpont
  • Április 17-18.: Budapest, Árkád Bevásárlóközpont
  • Április 24-25.: Budapest, Pólus Center
  • Május 8-9.: Budapest, Allee Bevásárlóközpont

Keressétek hát a Ninjagokat a fenti helyeken, kalandra fel minden Lego-kedvelő lurkónak!

Puszi: Gabi és Réka