">

Teázzunk az egészségünkért!

Szerző: Anyakanyar

Címkék: , , , , ,
Ha a télre és az otthon meghittségére gondolunk, akkor biztos, hogy mindkettőnknek nagyon hamar eszébe jut egy csésze finom, forró, gőzölgő tea. Gabitól már több ízben olvashattatok is bevált gyógytea-tippeket, úgyhogy igazából már többször is szó esett itt az Anyakanyarban a gyógynövények jótékony hatásáról. Sokan idegenkednek a gyógyteáktól, hiszen a különböző gyógynövények ízét meg kell szokni, de ha megtanuljuk szeretni, elkészíteni és ízesíteni őket, akkor igenis kifejezetten kellemesnek fogjuk érezni ezeket az italokat.

Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyógynövény kerül a csészébe. Remek dolog, ha valaki maga is járja a természetet és gyűjt ezt-azt, és teát készít, de ennél azért megnyugtatóbb, ha értő kezekből kerül a kannánkba és a csészénkbe a tea. Bevizsgált termőterületekről kerülnek a Kárpát-medencében honos gyógynövények egy apró családi vállalkozáshoz, ahol környezetbarát csomagolást kapnak, és a legjobb minőségű gyógyteák, fűszerek, mézek kerülnek így a fogyasztókhoz. A Herbatea Manufaktúra alapítói vallják a régi bölcsességet, hogy a természet a legjobb éléskamra, és bizony fűben-fában orvosság lakozik. A téli megfázás-szezonban egy kis teadélutánra invitáltuk Ulicsák Tamást, a Herbatea mindentudó teaguruját, hogy néhány bögre zamatos tea mellett csevegjünk egy kicsit ezekről a lélekmelegítő finomságokról.

Derűs Ébredés, Édes Álom – és minden, ami közötte van, megfizethető árú, mégis nagyszerű minőségű teakeverékek, gyógynövényes mézek segítenek jótékony hatásukkal fittnek maradni ebben a végeláthatatlannak tűnő télben. Próbáljátok ki, mi nagyon megszerettük, úgyhogy megyünk is máris egy Csipkevarázst forrázni!

Puszi: Réka és Gabi